Jisses vad tiden går fort!

Ja vad har hänt sen senast? Kanske hur mycket som helst.
Har hunnit debutera 120 som var mitt mål denna höst och har ridit två styckna. En riktig tävling på elithelgen här på Strömsholm där vi drog på oss 8 fel. Fabbe får ta på sig ett riv och jag tar på mig det andra petet. Rättvist ska det ju vara förståss. Sedan var jag med på en pay n jump oxå här på Strömsholm men det var hur sent som helst och Fabbe var inte riktigt med mig så tre ned MEN huvudsaken för mig var att det absolut inte kändes högt så nu är 130 ganska nära för oss iaf känslomässigt :-)
 
Vi har även debuterat dressyr jag å Fabbe :-) Det gick ju kanske inte alls så bra men förutom missarna så fick vi i genomsnitt sjuor så det får jag vara nöjd med, sen kan man ju tycka att man borde får pluspoäng när hästfan byter i varje med fina luftiga språng där det ska vara galoppökning men men ;-) Domarens kommentar i slutet vad fin häst men mycket spänd hahaha jasså tycker hon det? Märktes ju inte... eller JO det gjorde det ju.
Fabbe tittade på allt och var som en fiolsträng :-)
Konstigt nog var jag väldigt lugn.... hmmm
MEN det är iaf bra och nyttig träning inför sommarens fälttävlingar.
Fick tatt mitt gröna kort här också så nu är vi startklara, även om jag känner att jag måste träna massor på just fältmomentet innan jag anmäler till tävling :-)
Hur som haver så är fälttävlan så himla kul!
 
Förra veckan hade vi prov i hästkunskap och hur det har gått får vi reda på denna vecka, plus att vi har ett annat prov i hästens anatomi och fysiologi med veterinären här på skolan. Hua det provet kommer
att vara hur svårt som helst känner jag.
RGB kommer imorgon och vi ska hjälpa honom med lite byggnad, hade hoppats på att få träna för honom men det kan man ju inte räkna med, däremot kommer vi att få se hans clinic gratis och vara med på alla seminarier med honom och det ser jag verkligen fram emot.
Har fått tid för examensprovet oxå, wish me luck säger jag bara...
 
Nej nu bör jag sova!
 
Natti natti
Take Care C

RSS 2.0